Лампард отново говори по темата с младите, държи на своето


Лампард отново говори по темата с младите, държи на своето
Снимка: Getty Images/Guliver

1476 0

Мениджърът на Челси - Франк Лампард, отново засегна темата с младите футболистите. Легендата на "сините" е упрекван, че не използва опитни фигури, за сметка на млади и неопитни кадри. Лампард обаче не се влияе от тези коментари, като продължава да отстоява позицията си.

"Избирам възможно най-добрите играчи, които смятам, че ще ни донесат успех, без значение тяхната възраст. Ако младите играчи се представят добре на тренировки и показват това, което могат, ще им давам шансове и в мачовете. Не се притеснявам да използвам младите футболисти. Такъв е и случаят с Мейсън Маунт. Това е важно за клуб като Челси. Те обаче трябва да си заслужат шансовете" - заяви Лампард.

Днес "сините" от Лондон излизат в сблъсък срещу Ливърпул в спор за Суперкупата на Европа. Мачът е с начален час 22:00 българско време. Предстои да разберем какъв ще бъде подходът на Лампард в този мач, както и на какви играчи ще се довери този път след разгромната загуба в дебюта му срещу Манчестър Юнайтед. А как мениджърът на Челси отговори на нападките от страна на Жозе Моуриньо, именно заради младите неопитни футболисти, вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички