Лампард се заяде с Моуриньо: Сериозно ли това е казал? Не ме вълнуват думите му


Лампард се заяде с Моуриньо: Сериозно ли това е казал? Не ме вълнуват думите му
Снимка: Getty Images/Guliver

5937 0

Мениджърът на Челси Франк Лампард коментира изказването на телевизионния експерт Жозе Моуриньо, който критикува избора на състава на "сините" за мача от първи кръг на Премиършип срещу Манчестър Юнайтед. Лондончани загубиха дербито с 0:4, но през първото полувреме имаха добри положения и удариха две греди.

Моуриньо изрази недоумение защо Лампард е оставил на пейката опитните Н`Голо Канте, Маркос Алонсо и Оливие Жиру, а се е доверил на младоците Мейсън Маунт и Тами Ейбрахам.

"На него не му е харесала играта на Маунт? Така ли е казал? Сериозно? Не мога да пускам на терена контузени футболисти, само защото са опитни. Тези играчи, които излязоха на терена, направиха така, че да бъдем по-добрия отбор в продължение на 45-60 минути от мача. Ясно е, че направихме индивидуални грешки и съперникът вкара четири гола, нанасяйки пет удара. Такава е суровата реалност за нас", заяви Лампард.

"Не трябва да ме вълнуват думите на други хора - телевизионни експерти или каквито и да е. Да говорят това е тяхната работа. С този състав трябва да работим и аз вярвам в него. Ако се бяхме оттеглили на почивката с преднина от 2:1 или 3:1, ако бяхме реализирали положенията си и ако късметът бе на наша страна, мачът щеше да се развие по различен начин", добави още той.

Междувременно Жозе Моуриньо даде изключително любопитна прогноза за това кой ще спечели Висшата лига (подробности четете тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички