Лампард преди Суперкупата: Без извинения срещу Ливърпул


Лампард преди Суперкупата: Без извинения срещу Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2662 0

Мениджърът на Челси - Франк Лампард, предупреди, че "никакви извинения няма да бъдат приети" при провал срещу Ливърпул. Припомняме, че двата отбора излизат един срещу друг в сблъсък за Суперкупата на Европа. Мачът е утре (сряда) и е с начален час 22:00 българско време. Ето какво още заяви Лампард: 

"Да излезеш срещу качествен отбор като Ливърпул на такъв финал е точно толкова трудно, колкото един финал се предполага да бъде. Всеки играч трябва да осъзнае важността на този двубой за нас като клуб и да даде всичко от себе си, защото ще бъде изключително трудно. Колкото и трудно да бъде обаче, нямаме право след мача да се оправдаваме, да казваме какво сме изпуснали или какво би могло да бъде, или че не сме били готови - без никакви извинения за този мач. Трябва да бъдем напълно готови" - завърши "синята" легенда. 

Франк Лампард признава още, че клубът наистина държи изключително много да спечели този трофей. Мениджърът записа своя дебют начело на Челси този уикенд, като започна с тежка загуба срещу Манчестър Юнайтед с 0:4. Въпреки поражението, особено през първото полувреме, играчите на Лампард стояха добре на терена, като просто не съумяха да реализират положенията си (удариха и две греди). А по какъв начин отговори Франк Лампард на нападките от страна на Жозе Моуриньо - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички