Лампард коментира дали Челси ще може да пазарува през януари

Мениджърът на Челси Франк Лампард заяви, че до няколко дни очаква да разбере дали неговият клуб ще може да привлича футболисти на предстоящия зимен трансферен прозорец. Както е известно, "сините" са с ембарго от февруари, като първоначално санкцията бе за два трансферни прозореца. 

Лондончани подадоха жалба до Спортния арбитражен съд през миналия месец, като се очаква съвсем скоро да излезе решение по казуса. Ако съдът отсъди в полза на Челси, то клубът ще може да привлича нови играчи през януари.

Челси с изненадваща издънка, разочарова срещу средняк

Отборът на Челси, който демонстрира страхотно израстване от началото на сезона, допусна изненадващо поражение от Уест Хям с 0:1. Въпреки че стати...

 

"Вярвам, че много скоро ще разберем. Мисля, че това ще стане до дни. Не съм чул нищо повече, така че трябва да изчакваме решението и да видим какво ще правим след това", заяви Лампард.

"Вярвам, че много скоро ще разберем. Мисля, че това ще стане до дни. Не съм чул нищо повече, така че трябва да изчакваме решението и да видим какво ще правим след това", заяви Лампард на пресконференция преди двубоя с Астън Вила в сряда.

А кой и защо се е опитал да измами Нголо Канте и как е реагирал халфът на "сините" - четете в този материал на SportLive.bg

 

Още по темата

Please select answer!