Къде да гледаме сблъсъка Манчестър Юнайтед - Ливърпул?


Къде да гледаме сблъсъка Манчестър Юнайтед - Ливърпул?
Снимка: Getty Images/Guliver

2406 0

Днес, от 18,30 часа на стадион "Олд Трафорд", ще се проведе позагубилото своя блясък дерби между Манчестър Юнайтед и Ливърпул. Двубоят от деветия кръг на Висшата английска лига ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт 2", като можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

"Червените дяволи" ще се опитат именно срещу лидера в Англия да постигнат едва третата си победа през сезона. Единственият повод за оптимизъм, предвид тежката ситуация в отбора, е техният показател срещу отборите от топ 5. Момчетата на Оле Гунар Солскяер имат 2 победи и 1 равенство в мачовете си дотук, изиграни срещу най-силните съперници до този момент спрямо класирането.

В същото време, английският гранд се намира на 2 точки от зоната на изпадащите в Премиър лийг. За успех днес на Юнайтед може да поречат сериозните кадрови проблеми - под въпрос за мача са Давид Де Хеа и Пол Погба, както и Уан-Бисака, Даниел Джеймс, Антони Марсиал, Люк Шоу, Джеси Лингард.

Ливърпул пък е на противоположния ъгъл - "червените" са в серия от 8 поредни победи през сезона в Англия. В техния състав под въпрос са титулярният вратар Алисон, Жоао Матип и Мохамед Салах. Вижте тук интересното изказване на Юрген Клоп за днешното дерби. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички