Гуардиола: Тези, които правят програмата на Висшата лига, са фенове на Ливърпул


Гуардиола: Тези, които правят програмата на Висшата лига, са фенове на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

3775 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола се оплака от изготвянето на календара на Висшата лига през периода около коледните празници. Той намекна, че хората, които изготвят календара, са фенове на големия конкурент на Сити за титлата - Ливърпул.

"От момента на моето идване тук е все едно и също - в тази ситуация командват телевизионните оператори. Ние не защитаваме играчите. Това е твърде много за тях. Наистина, твърде много. Друг път за нас ще има повече време за възстановяване, отколкото други отбори, така че няма какво да се направи. Може би, операторите са фенове на нашите конкуренти", коментира испанецът, цитиран от The Telegraph.

"Как възнамерявам да поддържам формата на играчите при толкова натоварен график? Ще изпратя играчите в хладилника. Не се шегувам. Иди си вкъщи, влез в хладилника и стой вътре 48 часа. След това ще се видим на "Етихад". Когато отворя хладилника, за да си направя омлет, може да поговоря с играчите си", каза още той.

"Притеснявам се за играчите. Това е бизнес и хората не защитават играчите. Той е контузен? Добре, използвай друг. Ние сме се справяли с това в миналото, ще се справим и в бъдеще. Толкова. Няма да се оплаквам, или да ида при големите шефове или ще звънна на президента с въпроса: "Как така?", завърши Гуардиола. Неотдавна той избърза да поздрави Ливърпул за титлата в друг гневен изблик. Вижте повече в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички