"Контузии на Салах и Ван Дайк слагат край на надеждите на Ливърпул за титла"


"Контузии на Салах и Ван Дайк слагат край на надеждите на Ливърпул за титла"
Снимка: Getty Images/Guliver

6359 0

Няма спор, че отборът на Ливърпул лети високо. Играчите на Юрген Клоп газят наред във Висшата лига на Англия, като доказаха силната си форма и в мача с Арсенал, който спечелиха с 5:1.

Тимът е лидер в първенството и ще посрещне новата 2019 година на първото място. Легендата на мърсисайдци Стив МакМанаман обаче е на мнение, че ако някои от основните играчи на Ливърпул се контузят за дълго, "червените" ще трябва да се простят с мечтите си за титла. Той взе за пример головата машина на тима Мохамед Салах и централният защитник Върджил ван Дайк.

"Във футбола е много модерна фразата "мисли мач за мач". И това е така, защото никога не знаеш какво ще стане преди следващия мач. Гледаш само следващия съперник и се молиш играчите ти да са здрави. Ливърпул лети в момента, но не можем да отпишем Манчестър Сити. Ако в Ливърпул се появи някоя контузи на Върджил ван Дайк и се засече с такава на Мохамед Салах, тогава мисленето ни ще започне да се променя и може да не мислим толкова много за титлата. Разбира се, че искам Ливърпул да спечели титлата, но все още е много рано. Повярвайте ми, има ли Ливърпул такъв аванс и през април, ще се кача на върха на някоя сграда и ще крещя с цяло гърло, че Ливърпул е шампион", сподели МакМанаман.

МОМЕНТЪТ, В КОЙТО ФИРМИНО ИЗКАРА "ГОЛЕМИТЕ ПАРИ" В МАЧА С АРСЕНАЛ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички