Кои са играчите, които не могат да бъдат мразени

Обикновено сме свикнали футболните фенове да не харесват и дори да мразят някои от играчите в противниковите отбори. Но има и такива футболисти, които са уважавани и харесвани от всички независимо от това, за кой клуб се състезават. Английски фенове направиха интересно проучване в Туитър, като всеки от тях трябваше да определи футболист от конкурентен тим, който обаче не може да бъде мразен по никаква причина.

Като най-немразени от Челси бяха определени Н‘голо Канте и Тами Ейбрахам. Френският футболист често бива поздравяван за своята човечност и скромност. Ейбрахам пък е един от младите таланти в английския футбол. Играчите от Тотнъм, които намериха място в този списък бяха Лукас Моура и Хюн-Мин Сон. Привържениците симпатизират на Моура заради начина, по който той прие, че ще е резерва във финала в Шампионската лига, въпреки че именно с неговата помощ Тотнъм достигна до него. Футболистът, който не може да бъде мразен от Манчестър Юнайтед е Даниел Джеймс. Останалите играчи в този списък са Джеймс Мадисън от Лестър, Давид Силва от Манчестър Сити и Джон МакГин от Астън Вила.

Тами Ейбрахам вече изравни най-резултатния сезон на Рашфорд

Младият нападател на Челси Тами Ейбрахам продължава със силните си изяви от началото на сезона. В събота английският национал отбеляза гол срещу ...

Кажете ни кой друг според вас може да попадне в този списък. А ето в кой клуб може да се озове един от изброените играчи.

 

Още по темата

Please select answer!