Кои са играчите, които не могат да бъдат мразени


Кои са играчите, които не могат да бъдат мразени
Снимка: Getty Images/Guliver

3148 0

Обикновено сме свикнали футболните фенове да не харесват и дори да мразят някои от играчите в противниковите отбори. Но има и такива футболисти, които са уважавани и харесвани от всички независимо от това, за кой клуб се състезават. Английски фенове направиха интересно проучване в Туитър, като всеки от тях трябваше да определи футболист от конкурентен тим, който обаче не може да бъде мразен по никаква причина.

Като най-немразени от Челси бяха определени Н‘голо Канте и Тами Ейбрахам. Френският футболист често бива поздравяван за своята човечност и скромност. Ейбрахам пък е един от младите таланти в английския футбол. Играчите от Тотнъм, които намериха място в този списък бяха Лукас Моура и Хюн-Мин Сон. Привържениците симпатизират на Моура заради начина, по който той прие, че ще е резерва във финала в Шампионската лига, въпреки че именно с неговата помощ Тотнъм достигна до него. Футболистът, който не може да бъде мразен от Манчестър Юнайтед е Даниел Джеймс. Останалите играчи в този списък са Джеймс Мадисън от Лестър, Давид Силва от Манчестър Сити и Джон МакГин от Астън Вила.

Кажете ни кой друг според вас може да попадне в този списък. А ето в кой клуб може да се озове един от изброените играчи.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички