Тами Ейбрахам вече изравни най-резултатния сезон на Рашфорд


Тами Ейбрахам вече изравни най-резултатния сезон на Рашфорд
Снимка: Getty Images/Guliver

2831 0

Младият нападател на Челси Тами Ейбрахам продължава със силните си изяви от началото на сезона. В събота английският национал отбеляза гол срещу Кристъл Палас при победата с 2:0 в Премиър лийг. По този начин стрелецът на Челси вече има 10 гола в 12 мача във Висшата лига през този сезон и е на второ място при реализаторите в първенството.

Интересното е, че голът срещу Палас означава, че Ейбрахам вече е изравнил най-доброто постижение на съотборника си в националния отбор на Англия Маркъс Рашфорд по отбелязани попадения за един сезон в шампионата. През миналата кампания нападателят на Манчестър Юнайтед се нуждаеше от 33 мача, за да реализира 10 гола в Премиър лийг, докато от началото на сезона Ейбрахам го стори едва за 12 срещи.

Все пак трябва да се отбележи, че след вчерашния двубой срещу Брайтън Рашфорд има реализирани вече 6 гола през този сезон и е твърде вероятно в края на сезона да подобри най-доброто си постижение за голове в лигата за една кампания. А какво сподели един от бившите мениджъри на Рашфорд за борбата за титлата, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички