Манчестър Юнайтед с интерес към шотландски национал


Манчестър Юнайтед с интерес към шотландски национал
Снимка: Gulliver/GettyImages

2235 0

Манчестър Юнайтед ще се опита да подсили състава си през зимния трансферен прозорец. Тимът от „Олд Трафорд“ не започна кампанията по най-добрия възможен начин и се намира в средата на таблицата в Премиър лийг. Затова най-вероятно Оле Гунар Солскяер ще получи сериозни средства за селекция през януари.

Едно от имената в списъка на норвежеца е футболистът на Астън Вила Джон МакГин. Шотландският полузащитник започна отлично кампанията във Висшата лига, като вкара 3 гола и направи 2 асистенции в 12-те си мача до момента. Вила няма никакво намерение да се разделя с един от най-креативните си играчи и ако все пак се стигне до преговори, сумата, която Юнайтед ще трябва да извади за МакГин няма да е никак малка.

Джон МакГин дойде в Астън Вила през 2018г. от Хибърниън за сумата от 2.75 милиона паунда. През изминалата кампания играчът помогна на отбора да си осигури промоция за Висшата лига, като спечели плейофът в Чемпиъншип. За Астън Вила ще е от ключово значение да задържат МакГин, тъй като тимът е замесен в битката за оцеляване в Премиър лийг. Ето кои играчи също попадат в трансферния списък на "червените дяволи".

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички