Клоп с пореден коментар относно липсата на трансфери, този път смени подхода


Клоп с пореден коментар относно липсата на трансфери, този път смени подхода
Снимка: Getty Images/Guliver

8241 0

Липсата на трансферни удари през това лято не се харесва на някои фенове на Ливърпул. Мениджърът на "червените' - Юрген Клоп, е наясно, че големите сделки вълнуват привържениците, но признава, че това няма да му повлияе и че знае какво прави. Този път, той даде малко по-агресивен и различен отговор на поредния въпрос относно липсата на по-изявени попълнения.

"Никога не трябва да правиш трансфери, само защото другите го правят. Безсмислено е. Ако се замислим, имаме ли нужда от трансфери? Хората ще кажат да - за заместници на Салах, на Мане, без значение. Но тези заместници са тук. Какво, искате да закупим по един играч за заместник на всеки наш? Хората си мислят, че играчите от другите страни и клубове са по-добри от нашите, но не е доказуемо, защото тези футболисти не са били при нас и не са играли тук" - отговори Клоп.

Той сравни ситуацията със закупуване на нова кола - има си стара и му върши перфектна работа, но някои искат да закупят нова, която, пък, ще се повреди след две седмици и това, че изглежда по-добре от старата, няма да има значение. Играч на съперниците от Манчестър Сити, пък, наскоро обяви кое е перфектното попълнение за тях. Четете повече в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички