Де Бройне: Перфектното попълнение за нас е...


Де Бройне: Перфектното попълнение за нас е...
Снимка: Getty Images/Guliver

3237 0

Един от лидерите на Манчестър Сити - Кевин Де Бройне, говори относно трансферите на неговия отбор. Припомняме, че през този прозорец "гражданите" са нетипично "тихи", като най-запомнящото се ново попълнение до този момент е испанският полузащитник Родри, дошъл от Атлетико (Мадрид) за 62,5 милиона паунда. Според белгиецa обаче - именно той пасва перфектно в тима.

"Справя се много добре (Родри). Пасва ни перфектно. Трансферната политика е смислена - взимат се млади играчи, които имат желание да играят за нас и чрез нашия стил. Мисля, че това търсим. Той е перфектно попадение за нас. Той е перфектният дефанзивен халф, спрямо начина, по който играем. В нашия отбор това е много трудна позиция - имаме нужда от точно определени играчи, не са много хората, които могат да се справят" - заяви Де Бройне.

Самият белгиец започва сезона в добра кондиция, след като през последната година, когато Сити спечели домашен требъл, Де Бройне бе измъчван от контузии, най-вече в областта на коляното, и не успя да запише много мачове. А какво заяви мениджърът на Ливърпул - Юрген Клоп, след загубената битка срещу тима на Де Бройне - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички