Клоп потвърди, че Ливърпул остава без още един бранител срещу Байерн


Клоп потвърди, че Ливърпул остава без още един бранител срещу Байерн
Снимка: Getty Images/Guliver

2236 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че бранителят на "червените" Деян Ловрен не попада в плановете му за първия мач от елиминационната фаза на Шампионска лига срещу Байерн Мюнхен. Причината е контузията на хърватина, която получи срещу Улвърхемптън през миналия месец.

"Не искам да го изключвам, но за момента наистина не мога да го включа в плановете си", сподели Клоп относно присъствието на Ловрен в състава му за мача с Байерн. "Той не е тук (Марбея) по уважителни причини, тъй като не може да вземе участие в тренировъчните занятия", добави Клоп в Испания, където тимът провежда кратък подготвителен лагер.

"Връщаме се в петък. От събота Деян се завръща на Мелууд (тренировъчната база на тима) и ще преценим. Ако Деян даде знак в понеделник "чувствам се страхотно", тогава ще трябва да премислим нещата", добави още германецът, оценявайки шансовете на Ловрен да играе срещу баварците като минимални.

Върджил Ван Дайк е наказан за първия двубой срещу Байерн, а Джо Гомес продължава да отсъства заради контузия. Така остава въпросителен около втория човек в центъра на отбрана, който да партнира на Жоел Матип. Най-вероятно задачата ще бъде възложена на дефанзивния халф Фабиньо, който вече на няколко пъти влезе в ролята на бранител през сезона.

Междувременно се появиха информации, че Ювентус и Ливърпул подготвят мега сделката на годината с участието на Пауло Дибала и Мохамед Салах. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички