Юве и Ливърпул готвят трансфера на годината - разменят Дибала и Салах


Юве и Ливърпул готвят трансфера на годината - разменят Дибала и Салах
Снимка: Getty Images/Guliver

2739 0

Ръководството на италианския шампион Ювентус е напълно сериозно в намеренията си да привлече през лятото голямата звезда на Ливърпул - Мохамед Салах. "Бианконерите" смятат да предложат размяна на играчи, като предоставят на мърсисайдци Пауло Дибала, твърди италианското издание "Tuttosport".

Аржентинският талант се намира в обтегнати отношения с мениджъра на "зебрите" Масимилиано Алегри, а наставникът на тима очевидно не смята да разчита на Дибала занапред. Така бъдещето на нападателя в Торино изглежда под въпрос, а най-доброто решение би било да се използва за потенциалния трансфер на египтянина от "Анфийлд".

Дибала остана резерва при равенството на "старата госпожа" срещу Парма (3:3) в Серия А, като напусна гневен терена. Причината бе, че Масимилиано Алегри предпочете да пусне като последна смяна Емре Джан, а не креативния аржентинец. Ливърпул обаче едва ли са съгласни да се разделят толкова лесно с голмайстора си.

Междувременно директор в щаба на Юве проговори за бъдещето на Пауло Дибала, а също така коментира спекулациите за завръщането на Пол Погба и привличането на Хари Кейн. Какво каза спортният директор - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички