Кейн разкри какво е нужно на Тотнъм, за да има шанс за титлата


Кейн разкри какво е нужно на Тотнъм, за да има шанс за титлата
Снимка: Gulliver/GettyImages

1784 0

Нападателят на Тотнъм - Хари Кейн, говори за предстоящия сезон във Висшата лига и как "шпорите" биха могли да се съревновават с Ливърпул и Манчестър Сити. Англичанинът се разписа на два пъти в първия мач от сезона, в който неговият тим надделя над новака Астън Вила с 3:1, след като първоначално изоставаше в резултата. 

"Държахме се на тяхното ниво (на Ливърпул и Сити) в началото през миналия сезон, но през Януари ни "издухаха". Трябва да сме сигурни, че този сезон ще започнем добре. Ливърпул и Сити вдигнаха летвата високо още с първите двубои. Трябва да вярваме, че можем да извървим пътя до края. Но този път е много дълъг, заради това трябва да сме съсредоточени през цялото време. Има още работа за вършене" - призна голмайсторът. 

През сезон 2018/19 Тотнъм завърши на 4-то място на 27 точки от върха. Хари Кейн, пък, завърши с 5 гола по-малко от топ реализаторите Мохамед Салах, Пиер-Емерик Обамеянг и Садио Мане. Редно е да се отбележи, че Кейн записа близо 10 мача по-малко от гореспоменатите. А какъв съвет даде Димитър Бербатов на голмайстора на Тотнъм - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички