Шакири за битката за титлата: Феновете са по-притеснени от нас


Шакири за битката за титлата: Феновете са по-притеснени от нас
Снимка: Оф. сайт на Ливърпул

1036 0

Офанзивният халф на Ливърпул Джердан Шакири заяви, че той и съотборниците му не изпитват напрежение от напрегнатата битка за титлата във Висшата лига. Тази вечер мърсисайдци ще се опитат да възстановят преднината си от пет точки пред втория Манчестър Сити, като вземат гостуването си на Уест Хем.

"Червените" се представят изключително стабилно от началото на сезона, но в последния си мач записаха домакинско равенство с Лестър Сити.

БРЕНДЪН РОДЖЪРС СЪС СЪВЕТ КЪМ ЮРГЕН КЛОП И НЕГОВИЯ ЛИВЪРПУЛ

"Изобщо няма напрежение в тима. Ние искаме да печелим всеки мач. Ние работим здраво всеки ден и аз не виждам притеснение в нито един от нас. Мислим мач за мач и сме настроение да останем на първото място до края на сезона. Може би феновете се притесняват повече от нас, но това е нормално. Беше същото, когато бях в Байерн Мюнхен. Ние обаче не се притесняваме, просто играем играта си и работим здраво в тренировките. Трябва да продължаваме по същия начин", коментира швейцарският национал.

А кой ще стане шампион на Англия според специален суперкомпютър - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички