Йозил и Колашинац се замесиха в гангстерска война, заплашват ги с "Ще ви вземем всичко"


Йозил и Колашинац се замесиха в гангстерска война, заплашват ги с "Ще ви вземем всичко"
Снимка: Getty Images/Guliver

8266 0

Преди над две седмици звездите на Арсенал - Месут Йозил и Сеад Колашинац, бяха нападнати с ножове от обирджии, като двамата били в джипа на германеца, заедно с техните жени, когато били заобиколени от няколко мотористи. Целта на злосторниците била да откраднат часовниците на футболистите, както и автомобила на Йозил. Босненецът реагира, като слиза от колата, за да прогони крадците. Следва гонка, а накрая четиримата потърпевши се скриват в турски ресторант и изчакват полицията. Първоначално се смята, че са се отървали само с уплаха и че са извадили късмет, но ситуацията се оказва далеч по-усложнена.

Изглежда обирджиите не са обикновени бандити, а са членове на една от най-сериозните криминално проявени банди в Северен Лондон. Намесва се и друга банда, която е източноевропейска и споделя, че подобни нападения над футболистите не се толерират. Заплахите към играчите на Арсенал започват да валят, като дори са намесени и техните семейства. Точните думи на бандитите са: "Ще ви вземем всичко". 

"Гангстерите, нападнали играчите, отвръщат на източноевропейската банда, че няма да ги сплашат. И, за да потвърдят сериозността на думите си, започват да заплашват Йозил и Колашинац и отказват да отстъпят. Първоначално злосторниците искаха часовниците на играчите, но сега са казали, че искат всичко, което футболистите имат. Заплашиха ги, че ще им отнемат всичко" - това гласи информацията от британския вестник "Sun".

Следват арести. След всички тези заплахи, пред домовете на двамата играчи е поставена денонощна охрана. Жената на Колашинац си заминава в Германия, като възмутена заявява, че няма да се завърне. Известно време след това, двама са задържани пред дома на Йозил, защото са търсели конфронтации с него. Ще бъдат повдигнати обвинения срещу тях.

Заформя се война между две от най-сериозните банди в Северен Лондон, а между тях остават германецът и босненецът, като дори и техните семейства не са напълно защитени. Ситуацията продължава да не е напълно разрешена, като не е ясно какво ще предприемат гангстерите. От Арсенал излязоха с позиция, че здравето на играчите и на техните семейства е на първо място. Двамата не попаднаха в групата за първия мач на "артилеристите" за сезона срещу Нюкасъл, а треньорът - Унай Емери, признава, че не е сигурен кога двамата ще са на негово разположение. 

Вижте видео на първата атака на злосторниците срещу Месут Йозил и Сеад Колашинац, докато се возеха в колата на германеца - в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички