Обрат: Манчестър Юнайтед на път да изпусне трансферната си цел


Обрат: Манчестър Юнайтед на път да изпусне трансферната си цел
Снимка: Getty Images/Guliver

6206 0

Опитите на Манчестър Юнайтед да вземат халфа на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш може и да ударят на камък, след като двата клуба не могат да се споразумеят за трансферната сума на играча. Португалският клуб иска 80 милиона евро за 25-годишния играч, но от „Олд Трафорд“ отказват да платят тази сума.

Преговорите за играча продължават, но вероятността да не се стигне до трансфер става все по-голяма. Самият Фернандеш вече е договорил личните си условия с „червените дяволи“, като се очакваше той да бъде на „Анфилд“ за утрешния сблъсък между Ливърпул и Манчестър Юнайтед във Висшата лига. От Юнайтед не са изключили опцията да се огледат за алтернатива на Фернандеш, но за момента той е основната им трансферна цел. „Червените дяволи“ силно желаят да се подсилят в полузащита през зимния трансферен прозорец, тъй като това е зоната, в която отборът изпитва най-сериозни проблеми до момента през сезона.

25-годишният Фернандеш е бил наблюдаван от Оле Гунар Солскяер и асистента му Майк Филън по време на мача между Спортинг и Порто на 5-ти януари. През лятото футболистът бе желан от Тотнъм, но от Спортинг отказаха оферта на стойност 45 милиона евро за него. А ето кой футболист напусна Манчестър Юнайтед във вчерашния ден.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички