Изненада: Ливърпул прати ценен кадър в друг тим от Висшата лига


Изненада: Ливърпул прати ценен кадър в друг тим от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

12307 0

Докато феновете на Ливърпул се притесняват от ниската активност на трансферния пазар и незадоволителната дълбочина на състава, ръководството на тима реши да отдаде под наем един от любимците на привържениците - Хари Уилсън.

Крилото беше под наем в Дарби Каунти през миналия сезон и остави отлични впечатления с играта си под ръководството на Франк Лампард. Очакваше се той да е резерва на Садио Мане през настоящия сезон, но малко преди края на трансферния прозорец Ливърпул прати перспективния нападател под наем в Борнемут.

"Бях уведомен от ръководството за възможността да играя за Борнемут и аз приех. Исках да играя във Висшата лига и получих този шанс. Мисля, че мога да отговоря на стила и изискванията на Борнемут", заяви той в първото си интервю като футболист на Борнемут. В тима той ще получи повече шансове за игра и ще може да свикне с интензитета в най-силното първенство.

Междувременно се оказа, че до края на трансферния пазар бившият ас на Ливърпул Филипе Коутиньо може да се озове обратно във Висшата лига (подробности четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички