Интер има фаворит за заместник на Шкриниар


Интер има фаворит за заместник на Шкриниар
Снимка: Getty Images/Guliver

1742 0

Отборът на Интер прави всичко възможно да задържи в редиците си защитника Милан Шкриниар, но задачата става все по-трудна с увеличаващия се интерес към него. Барселона е един от тимовете, който се надява да се сдобие с подписа му, след като 24-годишният защитник продължава да се представя на доста силно ниво със синьо-черната фланелка. Шкриниар пристигна от Сампдория преди няколко сезона и са установи като един от титулярите в сърцето на отбраната на Интер.

Въпреки това словакът не се чувства комфортно в схема с трима централни защитници, каквато изповядва Антонио Конте, което допълнително засилва спекулациите за неговото напускане. Ако все пак се наложи Интер да се раздели с Шкриниар, „нерадзурите“ ще опитат да го заменят с бранителя на Тотнъм Ян Вертонген. Белгиецът е с изтичащ договор на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“ и през лятото ще има възможност да акустира в Милано като свободен агент.

Ян Вертонген е изиграл 6 двубоя през този сезон във Висшата лига с фланелката на Тотнъм. Вижте и кой друг играч на Интер е обект на интерес от Барселона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички