Има две предпоставки, които ще решат дали Роналдо ще се върне в Юнайтед


Има две предпоставки, които ще решат дали Роналдо ще се върне в Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

7755 0

Испанският журналист Едуардо Инда обяви, че звездата на Ювентус Кристиано Роналдо може да напусне клуба през лятото на 2020 година. Ако в края на настоящия сезон италианският гранд не спечели Шампионска лига, португалецът ще се върне в Манчестър Юнайтед, а на негово място "бианконерите" ще привлекат звездата на ПСЖ Килиан Мбапе.

"Кристиано може да напусне Ювентус в края на сезона, ако не спечели Шампионска лига. Роналдо отиде в Торино с целта да спечели Шампионска лига с трети различен клуб, но нещата се усложняват - в клуба искат да купят Погба и Мбапе", заяви Инда в ефира на "La Sexta".

"Това ще бъде трудно, особено в случая с Килиан, но е постижимо. Заради ограниченита на заплатите клубът ще трябва да се раздели с португалеца, за да купи тези играчи. Затова завръщането му в Манчестър Юнайтед е напълно реално", допълни журналистът.

Роналдо носеше фланелката на "червените дяволи" в периода 2003-2009 година. След това премина в Реал Мадрид. С Манчестър Юнайтед нападателят спечели Висшата лига, Шампионска лига и "Златната топка". Наскоро Роналдо призна в кои мачове би играл, ако можеше да избира. Вижте признанието му в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички