Игуаин влиза в игра за Челси още срещу Арсенал?


Игуаин влиза в игра за Челси още срещу Арсенал?
Снимка: Getty Images/Guliver

1878 0

Нападателят на Милан Гонзало Игуаин се очаква да пристигне в Лондон през днешния ден, за да финализира трансфера си в тима на Челси, твърди английската медия "Daily Express". Изданието посочва още, че е възможно аржентинецът да се появи в игра за "сините" още през уикенда - в големия сблъсък срещу Арсенал.

Очаква се Игуаин да премине под наем в тима от Западен Лондон, като в договора му ще има и заложена клауза за откупуване. Аржентинецът остана резерва за последния мач на "росонерите" срещу Ювентус, влизайки от скамейката 20 минути преди края на двубоя.

Според "Daily Express" Игуаин най-вероятно ще остане на резервната скамейка срещу "артилеристите", като е възможно да влезе в игра за Челси след почивката. Медиите на Острова очакват развръзка около трансфера на Игуаин по-късно през деня.

Междувременно мениджър на Острова предизвика същински фурор, признавайки че шпионира противниците си, а освен това разкри публично тактиката на един от отборите в Англия. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички