Играч на Арсенал с впечатляващ рекорд, никой не е постигал нещо подобно дори за цял сезон


Играч на Арсенал с впечатляващ рекорд, никой не е постигал нещо подобно дори за цял сезон
Снимка: Guliver/GettyImages

1908 0

Полузащитникът на Арсенал Арън Рамзи изуми привържениците на Острова с впечатляваща статистика. Уелският национал вече има на сметката си цели четири асистенции във Висшата лига, влизайки като резерва.

До момента нито един играч в историята на Премиър Лийг не е успявал да запише повече от четири асистенции като резерва в рамките на един сезон (38 мача). Рамзи обаче вече може да се похвали с четири асистенции, които са постигнати след едва 14 изиграни мача.

Въпреки силните изяви на Рамзи с екипа на "артилеристите", медиите на Стария континент тръбят все по-усилено, че уелсецът ще напусне "Емиратс" в близко бъдеще. Договорът на играча изтича през следващото лято, а от ръководството на "топчиите" все още на са го убедили да поднови договора си.

Ако до края на декември Рамзи не поднови своя контракт, това на практика би означавало, че той ще има възможността да преговаря с други клубове с отварянето на зимния трансферен прозорец на първи януари.

Междувременно, по време на лондонското дерби между съставите на Арсенал и Тотнъм, привърженик на "шпорите" замери с обелка от банан нападателя на "червените" Пиер-Емерик Аубамеянг. Снимки и повече подробности може да откриете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички