Реал Мадрид се насочва към двама от най-талантливите играчи на континента


Реал Мадрид се насочва към двама от най-талантливите играчи на континента
Снимка: Guliver/GettyImages

3680 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес проявява интерес към двама от най-талантливите играчи в Бундеслигата Джейдън Санчо и Райс Нелсън, твърди испанското издание "Don Balon". Президентът на Кралския клуб е останал впечатлен от изявите на Санчо и Нелсън от началото на новата кампания.

Джейдън Санчо се подвизава в тима на лидерите в Бундеслигата Борусия Дортмунд, докато Райс Нелсън е под наем в състава на Ховенхайм, като е собственост на английския Арсенал. Двамата англичани са едва на 18 години, но това не се явява пречка за тяхното представяне на футболния терен.

Флорентино Перес има желанието да привлече и двамата на "Сантиаго Бернабеу", но отлично осъзнава, че това ще бъде много трудна задача. Санчо играе невероятен футбол с жълто-черната фланелка и цената му неимоверно расте, като в момента се оценява на около 100 млн. евро. От друга страна "артилеристите" едва ли са склонни да изпуснат Нелсън, който попада в бъдещите планове на тима.

Междувременно стана ясно, че Флорентино Перес проявява интерес и към друга звезда, но този път от италианската Серия А. Президентът търси алтернатива на Тони Кроос, за когото е възможно да напусне "Сантиаго Бернабеу" през следващата година. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички