Ибрахимович с изненадващ избор за следващ отбор, но има едно важно условие


Ибрахимович с изненадващ избор за следващ отбор, но има едно важно условие
Снимка: Gulliver/GettyImages

3327 0

Златан Ибрахимович е на път да реши сагата около следващия му отбор. 38-годишният швед е без отбор, след като се превърна в свободен агент, напускайки досегашния си отбор ЛА Галакси след края на сезона в МЛС. Шведът се считаше за почти сигурно ново попълнение на италианския Милан, но сега Ибрахимович може да поеме и към друга дестинация.

Според английските медии съвсем скоро Златан Ибрахимович може да стане ново попълнение на английския Евертън. „Карамелите“ са в усилено търсене на нов нападател, след като Дженк Тосун и Мойс Кийн разочароват с представите си. В момента те залагат на Доминик Калвърт-Люин и Ричарлисон в атака. Има едно голямо условие обаче този трансфер да се случи – всичко зависи от това, дали Карло Анчелоти ще бъде новият треньор на „карамелите“.

Евертън са на 16-тата позиция в класирането. „Карамелите“ са спечелили едва 18 точки от началото на сезона, като уволниха треньора си Марко Силва и назначиха временно на негово място Дънкан Фъргюсън. А ето кой друг отбор се нареди на опашката за подписа на Ибрахимович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички