И Манчестър Сити се включва в битката за 19-годишен талант, ще бори Реал и Барселона


И Манчестър Сити се включва в битката за 19-годишен талант, ще бори Реал и Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

4510 0

Манчестър Сити се присъедини към европейските грандове, кандидати за подписа на нападателя на Ред Бул Ерлинг Холанд. 19-годишният норвежец сътвори истински фурор през новия сезон, отбелязвайки 18 гола в 11 мача, в това число и срещу Ливърпул в Шампионска лига.

Претенденти за Холанд са също Реал, Барселона, Манчестър Юнайтед и много други европейски клубове, но сега към тях се присъединява още един сериозен кандидат.

Според The Sun, английският шампион е решил да се включи в борбата, след като скаути на клуба са наблюдавали играта на младока в мача срещу Ливърпул на "Анфийлд". Бащата на футболиста Алф-Инге Холанд има 38 мача за Манчестър Сити в периода 2000 - 2003 г.

"Наши скаути посетиха "Анфийлд", за да го видят в действие. Те са останали много впечатлените от видяното. Чувстваме, че имаме добри шансове да го привлечем, ако направим предложение. Неговият баща беше любимец на феновете и има надежда, че синът му ще тръгне по неговите стъпки", съобщава източник от "Етихад" пред изданието.

 А с коя от звездите си Гуардиола е в конфликт вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички