Хеттрик на Салах изведе Ливърпул до върха в Англия, фамозен автогол беляза мача (ВИДЕО)


Хеттрик на Салах изведе Ливърпул до върха в Англия, фамозен автогол беляза мача (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

1509 0

Тимът на Ливърпул победи с 4:0 състава на Борнемут в ранния мач от 16-я кръг на Висшата лига. Двубоят бе изигран на стадион "Виталити", а това бе пета поредна победа за мърсисайдци в шампионата на Англия.

Нападателят на Ливърпул Мохамед Салах се отличи с хеттрик в днешния сблъсък, а последното попадение за "червените" падна след красив автогол на централния защитник на "черешките" Стив Кук. С трите си гола Салах се изкачи до първата позиция при голмайсторите във Висшата лига, изравнявайки 10-те попадения на Пиер-Емерик Аубамаеянг.

Победата на мърсисайдци ги изкачи до първото място във Висшата лига, макар и временно. По-късно през деня големият конкурент на "червените" за титлата, Манчестър Сити, се изправя срещу Челси, а мачът може да проследите НА ЖИВО в SportLive.bg

Борнемут зесега запазва своето седмо място в първенството, но в края на кръга се очаква да паднат с няколко места по-надолу. "Черешките" са с пет загуби в последните си шест мача, но благодарение на силния си старт на кампанията се задържат в топ 10.

Междувременно стана ясно, че един от халфовете на Ливърпул не бърза да се връща на "Анфийлд". Вижте повече подробности в този материал.

Първи гол:

Втори гол:

Трети гол:

Четвърти гол:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички