Халф на Ливърпул не иска да се връща на "Анфийлд"


Халф на Ливърпул не иска да се връща на "Анфийлд"
Снимка: Getty Images/Guliver

3976 0

Полузащитникът на Ливърпул Марко Груич няма намерението да бърза с завръщането си на "Анфийлд" от своя престой под наем в тима на Херта Берлин. Сърбинът признава, че, ако Херта се класира за турнира Лига Европа, той би останал в Берлин за още една година, твърди "SportBild".

Централният защитник кара своя втори сезон под наем, след като през миналата кампания бе изпратен в състава на Кардиф. От този сезон обаче сърбинът бе изпратен да трупа опит в Германия. Тимът на Херта заема към момента седмото място в Бундеслигата, като се намира на само една точка от местата, осигуряващи участие в Лига Европа.

Марко Груич акостира на "Анфийлд" през 2016 година за около 5 млн. паунда, въпреки че неговият баща не бе съгласен с желанието му. Груич бе ухажван от отбори като Ювентус, Интер, Челси и Милан, но в крайна сметка избра "червените", като дори бившият помощник на Клоп, Желко Бувач, отпътува за сръбската столица, за да разговаря с него.

Междувременно мениджърът на Бърнли Шон Душе отправи словесни нападки към треньора на мърсисайдци Юрген Клоп. Вижте какво каза той в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички