Хендерсън за Суарес: Бях готов да го убия

Капитанът на европейския клубен шампион Ливърпул - Джордан Хендерсън, се върна назад във времето, когато Луис Суарес бе част от мърсисайдци. Англичанинът призна, че на моменти е искал да убие уругваеца, но впоследствие са изградили много добра връзка помежду си.

"По това време бях млад и имаше 1-2 неща, които Суарес правеше на тренировка, а на мен не ми се харесваха. Караха ме да се чувствам сякаш не съм достатъчно добър. Вдигах ръцете и се чудех какво прави той. Това ме нараняваше и ядосваше. Имаше моменти, в които наистина ми идеше да го убия. Впоследствие обаче изградихме много добра връзка" - заяви Хендерсън.

Абсурдно: "Уембли" освирка Джо Гомес, Стърлинг и Саутгейт го защитиха

Защитникът на Ливърпул и английския национален отбор Джо Гомес изненадващо бе освиркан от английските привърженици по време на разгромния успех н...

Полузащитникът допълни още, че двамата са били близки до самия край, като дори все още поддържат контакти. В момента той е ангажиран с английския национален отбор. А с какви думи Рахим Стърлинг е запалил нашумелия скандал с Джо Гомес - вижте в този материал на SportLive.

Още по темата

Please select answer!