Лидерът по асистенции на Ливърпул също влезе в лазарета с контузия


Лидерът по асистенции на Ливърпул също влезе в лазарета с контузия
Снимка: Guliver/GettyImages

3057 0

Проблемите с контузени продължават да се увеличават в Ливърпул, а поредният, който влиза в лазарета, е Андрю Робъртсън. Лидерът по асистенции през настоящия сезон за "червените" има проблеми с глезена, заради които не тренира пълноценно в последните седмици. Това признание направи самият той, след като стана ясно, че отпада от сметки на шотландския национален отбор за остатъка от квалификациите за Евро 2020. 

"Това е голямо разочарование за мен. Исках да играя, независимо срещу кого са мачовете. Обичам да играя за страната си. В последните две седмици не тренирам особено с Ливърпул, като го правя само в деня преди мачовете на отбора. Това е контузия, която няма да отмине, ако не ѝ дам време", обясни Робъртсън пред журналисти. 

Сега той ще получи по-дълга почивка, по време на която ще проведе рехабилитация в опит да се възстанови максимално добре преди старта на много тежката програма на Ливърпул до началото на 2020 година (подробности за мачовете четете в тази статия)

В същото време и Мохамед Салах се оплаква от сериозни проблеми в глезена, а за контузията на египтянина призна Юрген Клоп (подробности по темата четете в този материал)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички