Мениджърът на Бърнли със словесни нападки към Юрген Клоп


Мениджърът на Бърнли със словесни нападки към Юрген Клоп
Снимка: Getty Images/Guliver

3216 0

Мениджърът на Бърнли Шон Дайк отправи критики към селекционера на Ливърпул Юрген Клоп и неговото изказване след победата на "червените" над неговия отбор. Душе е на мнение, че репликите на Клоп към работата на съдиите далеч не са оправдани.

Немският наставник заяви след мача, че е очаквал по-голяма закрила към неговите играчи от страна на съдиите, тъй като играчите на Бърнли са играли по-грубо от допустимото. Шон Дайк не се съгласи с думите на германеца, като посочи, че играта на неговите футболисти е била чиста.

"Малко съм объркан", сподели Дайк относно въпросните думи на Клоп. "Имаше някои отлични единоборства. Единственото влизане на наш играч, което е под въпрос, бе това на Бардо (Фил Бардсли)", смята селекционерът на Бърнли.

"Единоборството на Бен Мии срещу Джо Гомес бе отлично и смятам, че дори Гомес го осъзна. Изпратихме му най-добри пожелания и бързо възстановяване, ако има някаква контузия, но не мисля, че тя е вследствие на единоборството", добави още Дайк.

"Разбира се, футболните треньори могат да говорят каквото си искат, но не мисля, че те могат да променят правилата. Не смятам, че има много фенове в тази страна, които да искат влизанията на шпагат да бъдат премахнати от играта", завърши Дайк.

Двамата наставници се поздравиха след последния съдийски сигнал, но видимо мениджърът на Бърнли не бе доволен от крайния резултат. Той навлезе в кратка конфронтация с Юрген Клоп, който се опита да му разясни положението, но Дайк му обърна гръб.

Междувременно привърженик на мърсисайдци си направи интересна татуировка, която бе посветена на героя за "червените" в градското дерби с Евертън Дивок Ориги. Снимка и повече подробности може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички