Гуардиола призна: Не сме готови да спечелим Шампионска лига


Гуардиола призна: Не сме готови да спечелим Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Gulliver

1334 0

Мениджърът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, призна, че отборът му още не е готов да спечели Шампионска лига. Това е и голямата цел пред клуба в последните години, която постоянно убягва.

"Хората казва, че Шампионска лига е целта, но ние още не сме готови. Създаваме много положения и не допускаме такива, но имаме още да се подобряваме", сподели испанският специалист. В последните два сезона "гражданите" отпадаха на 1/4-финалите на надпреварата.

Габриел Жезус и Давид Силва реализираха попаденията за шампионите срещу Кристъл Палас в събота. Голът на Жезус бе под номер 50 за бразилеца с екипа на Сити, но Гуардиола отбеляза, че 22-годишният нападател е пропуснал и няколко изгодни положения по време на мача. "Жезус е толкова млад. Пропуснахме много положения. Трябва да сме по-клинични пред гола. Да се конкурираш със Серхио е може би най-трудното нещо…но Габриел е толкова спокоен. Във всяка тренировъчна сесия той се бори като животно, но може да се подобри“, завърши Пеп. За Сити предстои двубой в Шампионската лига – домакинство на италианския Аталанта във вторник вечер.

Неотдавна той пък избърза да поздрави Ливърпул за титлата в гневен изблик. Вижте повече в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички