Групата на Ливърпул за Световното клубно - две големи липси + изненади


Групата на Ливърпул за Световното клубно - две големи липси + изненади
Снимка: Getty Images/Guliver

3841 0

Европейският клубен шампион Ливърпул обяви своята група за предстоящото Световно клубно първенство. Мърсисайдци ще се включат директно от полуфиналите, като ще имат два двубоя - един на 18.12 (сряда) и още един на 21.12 (събота).

Фабиньо и Жоел Матип са големите липсващи, които поради контузии няма да могат да взема участие. Изненадва присъствието на Харви Елиът, Риан Брюстър, Неко Уилямс и Къртис Джоунс. За 4-мата се смяташе, че ще са част от отбора, който ще играе срещу Астън Вила в четвъртфиналния двубой за Купата на Лигата, който е ден преди откриващата среща (на 17.12).

Цялата група на Ливърпул: Алисън, Ван Дайк, Вайналдум, Ловрен, Милнър, Кейта, Фирмино, Мане, Салах, Гомез, Адриан, Хендерсън, Окслейд-Чембърлейн, Лалана, Лонерган, Шакири, Брюстър, Робъртсън, Ориги, Джоунс, Александър-Арнолд, Елиът, Уилиамс.

Ливърпул има правото да замести даден играч поради контузия до 24 часа преди първия двубой. А защо и как Меси е помогнал на Алисън да стане най-добрият вратар за "Франс Футбол" - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички