Гранит Джака може да се озове под наем в друг отбор от Висшата лига


Гранит Джака може да се озове под наем в друг отбор от Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1989 0

От Нюкасъл ще опитат да привлекат доскорошния капитан на Арсенал Гранит Джака през януарския трансферен прозорец, съобщава Sky Sports. Според информацията мениджърът на "свраките" Стив Брус има желанието да привлече в редиците си халфа на "артилеристите" и се надява за реализирането на трансфера да помогне колегата му в швейцарския национален отбор Фабиан Шер, който е сред най-добрите футболисти на Нюкасъл.

Джака доскоро бе капитан и неизменен титуляр в състава на Унай Емери, но след като влезе в конфликт с феновете на стадион "Емиратс" при смяната си в мача с Кристъл Палас, мениджърът го извади от състава и му отне капитанската лента. Наскоро Джака заяви, че ще продължи да се бори за мястото си в Арсенал, но по всичко изглежда, че скоро може да се раздели с лондончани.

Брус от своя страна държи да получи нов халф и нов нападател през януари, които да помогнат в битката на тима за оцеляване във Висшата лига. Опитният специалист се надява, че приятелството между двамата швейцарски национали ще спомогне за привличането на Джака. След инцидента на Джака с феновете Шер заяви, че това е най-лошото нещо, което може да се случи с един играч и той "няма търпение да го прегърне", когато се видят. А ето какво каза самият Гранит Джака по темата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички