Джака обяви дали смята да напуска Арсенал след скандала с феновете


Джака обяви дали смята да напуска Арсенал след скандала с феновете
Снимка: Guliver/GettyImages

1342 0

Халфът на Арсенал и доскорошен капитан Гранит Джака заяви, че ще продължи да се бори за мястото си в тима, въпреки че наскоро мениджърът на тима Унай Емери му отне капитанската лента, след като швейцарският национал влезе в конфликт с феновете.

След гневната реакция на Джака срещу публиката на "Емиратс" в края на миналия сезон, полузащитникът бе изваден от състава от следващите няколко мача, но той изрази желанието си да си върне титулярното място. "Можете да сте сигурни, че ще продължа да се боря и ще давам всичко от себе си във всяка една тренировка. Случилото се вече е минало и сега съм готов. Периодът ми в Арсенал бе много позитивен дълго време. Аз и семейството ми се чувстваме много добре в Лондон", коментира Джака.

"Ще продължа да бъда позитивен и да давам всичко от себе си дори в още по-голяма степен, за да докажа, че съм важна част от този велик клуб", допълни той. Джака все пак не пести критиките си към феновете на Арсенал, които го освиркваха бурно в мача с Кристъл Палас. "Да обиждаш и да освиркваш капитана на любимия си тим влошава атмосферата в съблекалнята, а целта на феновете е те да помагат", каза Джака. А кой е новият капитан на Арснал, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички