Голът на Марсиал срещу Нюкасъл струва на Манчестър Юнайтед 10 милиона


Голът на Марсиал срещу Нюкасъл струва на Манчестър Юнайтед 10 милиона
Снимка: Getty Images/Guliver

2093 0

През изминалия уикенд Манчестър Юнайтед направи страхотен обрат, след като изоставаше с 0:2 на "Олд Трафорд" срещу Нюкасъл в мач от Висшата лига. През втората част обаче играчите на Жозе Моуриньо направиха пълен обрат с три безответни гола, за да стигнат до успеха.

Хуан Мата започна обрата с гол от пряк свободен удар, а по-късно в мача Антони Марсиал и Алексис Санчес също бяха точни. Голът на французина обаче се оказа, че ще излезе доста "солен" за "червените дяволи".

За 22-годишния офанзивен футболист това е гол №25 с екипа на Юнайтед в Премиършип, след като бе привлечен от Монако през лятото на 2015 година. Според договора между двата тима, при отбелязването на 25 гола във Висшата лига, Манчестър Юнайтед трябва да заплати допълнителни 10 милиона на монегаските, които са част от сключения договор за бонусите на играча. Преди три години от "Олд Трафорд" броиха 30 милиона паунда за Марсиал, като с тези 10 милиона, общата му сума към момента възлиза на 44,73 милиона, което се очаква да бъде и финалната трансферна сума на играча.

ПОГБА ДАЛ СЪВЕТ НА МОУРИНЬО НА ПОЧИВКАТА НА МАЧА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - НЮКАСЪЛ

Антони Марсиал има договор с "червените дяволи" до края на този сезон, което го превръща в един от 11-е играчи на 20-кратните английски шампиони, който може да си тръгне като свободен агент през идното лято. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички