Голмайсторът на Тотнъм: Всички говорят за Ливърпул и Ман Сити, но ние също сме в играта


Голмайсторът на Тотнъм: Всички говорят за Ливърпул и Ман Сити, но ние също сме в играта
Снимка: Getty Images/Guliver

1640 0

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн е на мнение, че неговият отбор не трябва да бъде отписван от битката за титлата в Англия. Късно снощи лондончани победиха Евертън след голово шоу на "Гудисън Парк", а Кейн отбеляза две от попаденията. Капитанът на "шпорите" подчерта, че е твърде рано да се гледа класирането в шампионата и е важно кой къде ще се намира през април.

 

"Всички говорят за Ливърпул и Манчестър Сини, но ние сме много близо до тях и вървим добре. Важно е да продължим в същия дух. Програмата сега е натоварена. Мачовете идват много скоро един след друг, но ние определено можем да ги спечелим. Декември беше добър месец, надявам се да запазим инерцията и през януари. Ще видим къде ще бъдем през април, което ще бъде най-важното"

"Всички говорят за Ливърпул и Манчестър Сити, но ние сме много близо до тях и вървим добре. Важно е да продължим в същия дух. Програмата сега е натоварена. Мачовете идват много скоро един след друг, но ние определено можем да ги спечелим", смята Кейн.

"Декември беше добър месец, надявам се да запазим инерцията и през януари. Ще видим къде ще бъдем през април, което ще бъде най-важното", добави още английският национал.

Междувременно стана ясно, че отборите на Тотнъм и Арсенал са отнесли солидни глоби във Висшата лига. Какви са причините и в какъв размер са глобите - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички