Глазгоу Рейнджърс възнагради Стивън Джерард с нов договор


Глазгоу Рейнджърс възнагради Стивън Джерард с нов договор
Снимка: Getty Images/Guliver

1906 0

Английската футболна легенда Стивън Джерард преподписа с Глазгоу Рейнджърс за още две години и това ще го остави начело на тима до 2024. Бившият капитан на Ливърпул и Англия се наслаждава на продуктивен престой след пристигането си на "Айброкс“ през лятото на 2018.

През миналия сезон той изведе отбора до най-високия им актив след завръщането в шотландската Премиършип през 2016 година. В четвъртък, Рейнджърс достигна до 1/16-финалите на Лига Европа за първи път от сезон 2010-11 насам.

"Щастлив съм от удължаването на договора си в този фантастичен футболен клуб. Когато президентът Дейв Кинг ме потърси относно възможността за удължаване на контракта, решението да преподпиша беше лесно, защото съм много щастлив и чувствам, че изграждаме нещо специално с клуба. Бих искал да благодаря на Борда за подкрепата, която ми дадоха и най-вече на феновете на клуба, които бяха непрекъснато зад мен, както през този сезон, така и през изминалия“, сподели Джерард в свое изявление. Междувременно, Юрген Клоп пък подписа нов договор с Ливърпул. Вижте подробности в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички