Юрген Клоп зарадва феновете на Ливърпул


Юрген Клоп зарадва феновете на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2290 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп подписа нов договор с тима. Според новия контракт немският специалист ще бъде начело на „мърсисайдци“ до 2024-та година.

Ливърпул изживява един от най-силните си периоди в последните 30 години под ръководството на Юрген Клоп. 52-годишният мениджър е начело на тима от есента на 2015-та година, като стабилизира сериозно тима от „Анфилд“. Под негово ръководство „мърсисайдци“ спечелиха Шампионската лига през изминалия сезон и Суперкупата на УЕФА през настоящия. Най-важното за феновете на Ливърпул обаче е фактът, че в момента тимът води убедително в класирането във Висшата лига и е на път да спечели шампионата на Англия за пръв път от 30 години.

Самият Клоп коментира бъдещето си в Ливърпул минути, след като преподписа с тима: „За мен лично този договор е отражение на това, което всички ние свършихме като клуб в последно време. Когато видя развитие в клуба и задружна работа, смятам, че моят принос към това може само да расте. Когато дойдох през есента на 2015-та, усетих, че сме перфектни един за друг, сега още повече разбирам това. Вярвам, че ако работим правилно и даваме всичко от себе си, ще успея да изпълня ангажиментите си до 2024-та година.“

Преди няколко месеца Юрген Клоп намекна, че иска да води немския национален отбор, след като приключи с Ливърпул, но по всичко личи, че от Бундестима ще трябва да почакат, ако искат да вземат наставника на Ливърпул за национален селекционер. А ето защо Юрген Клоп се скара на преводач преди няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички