Турски гранд иска Стивън Джерард за свой треньор


Турски гранд иска Стивън Джерард за свой треньор
Снимка: Gulliver/GettyImages

1963 0

Легендата на Ливърпул Стивън Джерард е желан за треньор в един от турските футболни грандове. Става дума за Бешикташ, който започна слабо сезон 2019/20. Грандът от Истанбул е спечелил едва 8 точки в 7 мача и заема едва 12-ото място в класирането. Затова ръководството му обмисля смяна на треньора. Според "BeIN Sports Turkey", президентът на клуба е набелязал Джерард.

Бившият капитан на мърсисайдци в момента работи в шотландския Глазгоу Рейнджърс и се справя добре. Той успя за втори пореден сезон да изведе отбора си до груповата фаза на Лига Европа. Затова няма големи шансове англичанинът да се съгласи да смени клуба след началото на сезона.

Неотдавна мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп призна, че ако зависи от него, би избрал именно Джерард за свой наследник в клуба. "Ще му помогна с каквото мога. Ако някой получи твоята работа, не става въпрос за него, а за това, че не сте се справили достатъчно добре", посочи германецът. А дали Клоп би поел националния отбор на Германия вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички