Сари посочи единствения недостатък на Еден Азар в Челси


Сари посочи единствения недостатък на Еден Азар в Челси
Снимка: Getty Images/Gulliver

12344 0

Новият треньор на Ювентус Маурицио Сари коментира играта на бившите си възпитаници в Челси Еден Азар и Гонсало Игуаин. Първият премина в Реал Мадрид това лято, а аржентинецът се завърна в Ювентус. Сари и Игуаин са работили заедно и в Наполи.

"През последните години използвах схема 4-3-3, но в Челси и Наполи тя имаше много разлики. Ние трябваше да отчетем характеристиките на Азар, тъй като той е в състояние да промени играта, но неговото присъствие на терена предизвикваше проблеми в защита, над които ние трябваше да работим", призна италианецът, цитиран от AS.

"Знаете ли, много обичам Игуаин. Винаги съм го подкрепял, но всичко зависи от него. Що се отнася до другите играчи на Ювентус, то трябва да бъда много сдържан, защото има сътрудници на клуба, които дълго време са работили с тях. Аз ще ги изслушам, после заедно ще вземем решение. Персоналът познава играчите по-добре от мен. Може би Игуаин е единственият, когото аз познавам малко по-добре. Така че ще ги изслушам и ще се адаптирам", допълни Сари. Вижте в този материал как вероятно ще изглежда Ювентус под ръководството на Сари.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички