Февруари и март ще покажат реално има ли израстване в Манчестър Юнайтед


Февруари и март ще покажат реално има ли израстване в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1505 0

Отборът на Манчестър Юнайтед "лети в облаците" от средата на декември, когато Жозе Моуриньо беше уволнен. Тогава за временен мениджър бе обявена клубната легенда Оле Гунар Солскяер и от онзи момент до сега "червените дяволи" жънат успех след успех. Играта на тима е видимо променена и това си личи.

Истината е, че до момента повечето мачове до момента бяха с непретенциозни отбори на Острова. Не трябва да забравяме победата над Тотнъм във Висшата лига, както и успеха срещу Арсенал за ФА Къп. Интересното е, че в следващия кръг 20-кратните шампиони на Англия ще трябва да се изправят срещу друг голям тим - Челси. Това от своя страна означава, че в периода 12 февруари - 16 март на "Олд Трафорд" ще имат куп тежки битки и точно тогава ще стане ясно дали Солскяер е готов за постоянния мениджърски пост в Юнайтед.

Програмата на Ман Юнайтед показва, че на 12 февруари те излизат срещу ПСЖ в първия мач от Шампионска лига, а само четири дни по-късно имат и двубои с Челси. На 24 февруари следва мач с големия съперник Ливърпул, а три дни по-късно е срещата с Кристъл Палас. Следват мачове със Саутхямптън (2 март), реваншът с ПСЖ (6 март), с Арсенал (10 март) и градското дерби с Манчестър Сити (16 март).

НЕЙМАР МОЖЕ ДА ПРОПУСНЕ МАЧОВЕТЕ С МАН ЮНАЙТЕД В ШАМПИОНСКА ЛИГА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички