Неочаквани новини: Неймар е аут до края на сезона?


Неочаквани новини: Неймар е аут до края на сезона?
Снимка: Guliver/GettyImages

3654 0

Ситуацията около контузията на Неймар се заплита още повече. След като стана ясно, че той ще пропусне и двата мача срещу Манчестър Юнайтед в Шампионска лига, проблемите пред него изглежда не са приключили. Оказва се, че бразилският ас е бил посъветван да се оперира и да пропусне остатъка от сезона, за да може да се възстанови напълно.

По време на срещата срещу Страсбург в турнира за Купата на Франция нападателят беше ударен лошо, а в последствие се оказа, че отново има проблем с петата метатарсална кост в глезена - за втори път в рамките на само една година.

Първоначалните информации бяха, че травмата не е тежка, но се оказа, че той е аут минимум до края на март, но лекарите, които са направили допълнителни прегледи на крака на Неймар, са били на мнение, че той трябва да се подложи на операция, за да се възстанови напълно. Това обаче ще го извади от игра до края на сезона (така, както стана през миналия сезон), а в ПСЖ не са съгласни с този вариант.

Ръководството на парижани настояват Неймар да се лекува по алтернативен начин, а освен това позицията на колоса от Франция е споделена и от селекционера на Бразилия Тите. Окончателното решение обаче принадлежи на Неймар, който не иска да рискува здравето си, особено след като травмата се повтаря наново.

Междувременно бразилецът си навлече допълнително гнева на ръководството, след като точно Неймар е провалил мултимилионна сделка на ПСЖ за топ футболист (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички