Фабрегас защити феновете на Челси след расистския скандал


Фабрегас защити феновете на Челси след расистския скандал
Снимка: Getty Images/Gulliver

1347 0

Футболистът на Челси Сеск Фабрегас защити феновете на клуба, като счита, че напоследък отнасят твърде много критики и са взети като "жертва" заради ширещия се расизъм по английските терени.  Само дни по-рано звездата на Манчестър Сити Рахийм Стърлинг призна, че е бил жертва на расистки обиди от публиката на "Стамфорд Бридж", което доведе до наказание.

"Сега е много лесно да се сочи с пръст към феновете на Челси. За съжаление подобни неща се случват на още много места. Вярно е, че имаше подобен епизод при нас през уикенда, не можем да го отречем, но да се сочи с пръст футболния клуб, ето това вече считам за несправедливо", сподели той. 

"По случая със Стърлинг тече разследване, клубът се справя много, много добре със ситуацията. Каквото трябва да се стори, ще бъде направено. Нямам никакво съмнение. Не знам кой е отговорен за подобни действия, не бих могъл да ги приема или да се съглася с тях. Подобни неща се случват във всички футболни клубове. Винаги има обиди. Получавал съм толкова много през годината дори когато загрявам. Нямам проблем с това.

Хората, които бъдат заловени, трябва да бъдат наказани и да получат един голям урок. Не искам да виждам подобни неща на никое място. Повтарям – смятам за несправедливо всички да сочат само един футболен клуб заради един, двама, трима или четирима души. Те не заслужават мястото си на стадиона. Всички сме единодушни по този въпрос“, добави Фабрегас.

Какво сподели Стърлинг за въпросния инцидент - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички