Голяма изненада! Мората се е предложил на Барселона


Голяма изненада! Мората се е предложил на Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

2953 0

Повече от изненадваща информация бе съобщена от испанското радио RAC 1. Според нея нападателят на Челси Алваро Мората се е предложил на Барселона. Припомняме, че испанецът е юноша на Реал Мадрид, а при лондончани премина именно от "белиа балет". 

26-годишният нападател търси ново предизвикателство, след като не успява да се наложи в Челси и представянето му е меко казано колебливо. Въпреки че приоритет пред каталунците са привличането на централен зашитник и халф, то и нов нападател също влиза в сметките. Най-вече, защото от Барселона търсят заместник на Луис Суарес, който да го замени след известно време. 

Според радиото Мората би се съгласил на подобен трансфер, но няма нищо категорично. Твърди се, че "блаугранас" вече следели от близо ситуацията, като дори хора от клуба пътували до Лондон. Мората се присъедини към „сините“ от Лондон през лятото на 2017 година от Реал Мадрид. Юношата на "Кралския клуб" напусна родния си тим за втори път, след двугодишния престой в Ювентус, след като Роман Абрамович извади за него 65 милиона евро.

Самият Мората също е обмислял да напусне Челси, призна той -ето какво сподели

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички