Азар възобнови флирта си с Реал Мадрид


Азар възобнови флирта си с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

942 0

Звездата на Челси Еден Азар възобнови флирта си с Реал Мадрид. Белгийският национал вече многократно заяви, че с удоволствие би играл в "белия балет" и сега за пореден път го потвърди по дипломатичен начин.  След Мондиал 2018 белгиецът сподели, че неговата мечта е някой ден да носи екипа на Реал.

"Наскоро имах преговори с Челси, но те приключиха. Сега изчакваме. Все още нищо не знам. Новият мениджър вижда футбола, както и аз, така че ще видим. Семейството ми е в Лондон, а аз ще стана на 28 години. Не искам да съжалявам за нищо в края на моята кариера. Това е важно решение за мен, което трябва да го направя", сподели Азар.

"Знаете, че винаги съм обичал Реал Мадрид, дори и преди Зинедин Зидан. Ще видим какво ще стане. Както казах, в готовност съм да завърша кариерата си в Челси. Имам договор за още една година”, завърши Еден Азар. Само преди няколко дни медиите в Испания дори информираха, че белгиецът е постигнал договорка с Реал - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички