Eвропейски гранд ухажва звезда на Арсенал


Eвропейски гранд ухажва звезда на Арсенал
Снимка: Guliver/GettyImages

2022 0

Ръководството на Интер обмисля привличането на атакуващия полузащитник на Арсенал Месут Йозил, твърди английското издание "The Sun". Германецът е обект на сериозни критики от страна на привържениците на "червените", а в последно време често остава на резервната скамейка за тима.

"Нерадзурите" се надяват да "възродят" играта на Йозил, който бе сред най-добрите играчи на Стария континент, докато бе част от състава на испанския колос Реал Мадрид. Селекционерът на "синьо-черните" Лучано Спалети желае да подсили отбора си, който се бори за титлата в Серия А.

Договорът на Месут Йозил на "Емиратс" е до 2021 година, като "топчиите" изглеждат склонни да се разделят с немския футболист. Полузащитникът акостира в Лондон през 2013 година за сума от порядъка на 50 млн. евро.

Междувременно отборът на Арсенал излиза след минути срещу градския си съперник Тотнъм в мач от 14-я кръг на Висшата лига. Двубоят може да проследите НА ЖИВО В Sportlive.bg, където вече може да откриете и стартовите състави на двата отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички