Венгер срещу Емери - промяната в "топчиите" година по-късно


Венгер срещу Емери - промяната в "топчиите" година по-късно
Снимка: Getty Images/Guliver

1634 0

Отборът на Арсенал надви Борнемут с 2:1 като гост в мач от 13-я кръг на Висшата лига, а с това "артилеристите" се доближиха и на само една точка от четвъртото място, което се заема от Челси. Това бе 17-я пореден мач във всички турнири, в който Арсенал остава непобеден.

"Топчиите" обаче могат да се похвалят и с още една впечатляваща статистика, която засяга и легендарния бивш селекционер на "червените" Арсен Венгер. Последният сезон на френския наставник не бе от най-силните за Арсенал, а това се вижда и от мачовете на тима като гости.

Оказва се, че за целия предишен сезон "червените" са постигнали едва четири победи като гост, докато под ръководството на Унай Емери от началото на новата кампания "топчиите" вече постигнаха четири победи като гости - статистика, която е силно красноречива на фона на едва 13-те изминали кръга в първенството.

Междувременно мениджърът на "червените" Унай Емери обяви какво трябва да промени в играта си Йозил, за да се превърне в лидер на отбора. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички