Емери ще прибере 4 млн. паунда компенсация от Арсенал за уволнението


Емери ще прибере 4 млн. паунда компенсация от Арсенал за уволнението
Снимка: Getty Images/Guliver

15186 0

В английските медии започнаха да излизат все повече подробности относно раздялата на Арсенал с Унай Емери. След като му е била съобщена новината той е благодарил на щаба на ръководството за съвместната им работа в последната година и половина, като обявил, че заедно с него си тръгват и голяма част от екипа му.

Час след срещата с ръководството е било съобщено и на играчите. Емери не се е обърнал с обръщение към целия отбор, но му е било позволено да се сбогува с всеки индивидуално. The Sun твърди, че сега неговите адвокати ще търсят компансация в размер на 4 млн. паунда за оставащите 7 месеца от договора му.

Под ръководството на Унай Емери отборът записа най-лошата си серия за последните 27 години. Снощи "артилеристите" загубиха от Айнтрахт Франкфурт с 1:2 у дома на "Емирейтс". В момента серията на отбора без спечелен мач е 7 срещи (5 равенства и две поражения). За последно подобно нещо се е случило през февруари 1992 г., когато с Джордж Греъм начело на тима Арсенал не успява да победи в осем поредни мача.

А кои са спряганите за наследник на Емери - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички