Емери: Тежката контузия на Уелбек повлия психически на играчите

Мениджърът на Арсенал Унай Емери сподели каква е ситуацията около нападателя на "артилеристите" Дани Уелбек. Англичанинът получи тежка контузия в глезена при равенството на отбора му със Спортинг Лисабон.

Уелбек бе принуден да напусне терена още през първото полувреме, след като отскочи за да играе с глава. Той бе изнесен на носилка, като медицинският щаб дори му даде кислород. Впоследствие играчът бе откаран в болница.

Остаряващият голмайстор, който така и не облече националната фланелка

Казват, че с времето всеки един човек, независимо от пол, раса, етнос, започва постепенно да губи своите сили. Това важи в пълна сила и за спорти...

"Става въпрос за счупване в глезена. Контузията е тежка. Тази ситуация повлия психически на футболистите, защото те видяха тази ужасна травма. След края на мача никой не говореше за резултата, а всички питаха как е Дани", сподели селекционерът на "топчиите".

Междувременно стана ясно, че една от ключовите фигури в състава на "кръвния враг" на Арсенал - Тотнъм, ще отсъства от футболните терени до края на сезона. Повече подробности може да прочетете в този материал.

Още по темата

Please select answer!